Gud vad det känns skönt!

Att slänga skolblocken, så som religion Arbetsmiljö och säkerhet och pyskologi, plus massa skolpapper. Och mer kommer det bli!


Lunch

Min mage är fortfarande inte på topp. Jag brukar aldrig lämna så här mycket på mat på tallriken!


Cool

Jag hittade denna fräna skylt i pappas bil, som jag ska ha på mitt o alex badrum



va!?!

Jag förstår inte rikigt hur det hände, elller vad som hände. Jag kollade på semin igår, men jag somnade innan allt var klart. Men jag var helt säker på att hon skulle gå vidare, hon hade ju inte den sämsta låten direkt. Och så gick jag in på Blogg.se och där såg jag en stor bild på anna och det stod "sverige gick inte vidare för första gången"
VAA?!?! jag fick lov att gå in på aftonbladet för att undersöka saken. Och där stod det, hon gick inte vidare! Istället går Israel vidare, den låten var ju jätte dålig tyckte jag. Aja nu behöver jag inte oroa mig att jag missar något på lördag i alla fall.



god natt

Morgondagens schema

  • Till skolan o lämna upgifter
  • Sova
  • Packa
  • Städa
  • Sova lite till, måste ju bli bra

 


Kärlek









Hittade några gamla bilder på mig o alex, Bilderna är väl drygt 3 år gamla o lite till ;)
Lika kär nu som då

Sista provet

Japp sista provet gjort,det känns skönt. Dock är jag lite rädd för att min religion lärare kommer att blanda ihop mig men någon annan i klassen.För han berättade för mig att en repport om nårgon film som vi hade sätt, att han tyckte att min var för kort! Och att jag kunde ha utvecklat lite mer. HALLLÅ! MIn var på tre sidor, och det kallar jag inte för kort sa jag till honom. Han bara ojj, nää det var någon annans som jag hade läst! Imorgon ska jag nog lämna in den igen. Och jag förstår inte vad jag gör för fel när det kommer till att maila upg till lärare? Mailen kommer aldig fram, endå dubbel kollar man mail adressen :/ Nä man ska lämna in saker i pappare och i varandras händer,för då kan man vara hundra att det kommer fram =)

Nu ska jag äta mellis och kolla på lejonkungen, jag som trodde hela min barndom att jag aldig hade den. Och så visar det sig att jag har den, det upptäckte jag för inte så länge sen!!

Hoppas att min mage blir bra snart, gör fortfarande ont :/ missade svenskan för att det gjorde såå ont.


magsjuk?

Idag har jag fick jag så himla ont i ryggen och sen började jag få ont i magen, till slut fick började jag må illa. Min lärare Martin har nog smittat ner mig med sin magsjuka, hoppas att det blir bättre innan jag åker till solen.

Idag fick jag reda på att jag fick MVG i mitt projektarbete, och min handledare sa att det var en av de bästa han hade sätt på väldigt länge ;) När det kommer tlill rörlig bild viste han inte vad han ville ge mig. Ligger mellan VG och MVG, man får hoppas på det bästa. Han sa om det hade varit en månad extra i skolan skulle han lätt ge mig MVG. Så synd att man alltid kommer i slutet :/ Men som sagt, man får hoppas på det bästa!



Tack :)

Idag kom Lisa och gjorde middag till mig, tjänster och gentjänster, tycker jag fungerar väldigt bra :) imogron ska jag till mamma och äta. Kanske slipper laga mat hela veckan :))


det går bra nu

Nu är det det bara att bita ihop. Plugga idag och imorgon, sedan behöver jag inte plugga något mer. Inte när det kommer till gymnasiet, och det känns grymt skönt. Fick nyss reda på småföretagandet, fick mvg, vilket känns skönt. Och mycket det jag hade gjort var även ett plus i kanten :)

Veckan ser ut så här nu:

Tisdag
Plugga religion, titat igenom psykologin, och börja tvätta och ev träna om jag hinner (vill vill vill)

Onsdag
Plugga stenhårt religion, samt ut och springa, plus att tvätta

Torsdag
Klar med all plugg! Städa rummet och börja packa och åka ner på stan och träna

Fredag
Göra klart det sista med packningen och städningen

Lördag
Åker till Tunisien!




6 n the city!

Längtar sååå efter den filmen! Synd att jag inte är hemma vid premiär, som jag var vid första 6 n t c filmen. Då var jag på premiär och där bjöds det på chanpagne och plockmat o så satt man vid VIP platserna. Hur som helst så ska jag verkligen se denna film!





Nu är det snart dags att 6 n y c seriern =)


yääää det fungerar

Internet fungerar!! ;)

Idag har malin gjort god middag till mig, kommer sakna henne denna vecka när hon inte bor hos mig.


?!?!

Som sagt helgen har verkligen varit hur mysig på alla sätt och vis :) När vi satt och åt lunch så såg vi alla som sprang Göteborgsvarvet, och det var några som sprang i brandman utrustning i 25 graders värme! Jag och alex njöt av att titta på alla som sprang svettande förbi. Alex påstår att han ska springa nästa år, man får väl se hur det blir. Om han gör det ska jag stå vid en pub o skricka o heja som bara den ;)

När jag var på väg hem ifrån göteborg igår så skulle jag hämta pappa o birgitta på ett ställe som heter Bjertorp slott, dock trodde jag att pappa sa Hjärttorp, så jag åkte helt fel. Alex hade rätt när han sa att jag inte skulle kunna följa skyltar eftersom jag använder gps istället. Han hade rätt.

Igår märkte jag att intenet fungerar inte!! Blixten har tagit det, fan. Jag tror inte att pappa kommer att fixa något nytt heller och fick reda på att Malin kommer inte vara hemma i falun nå mycke!! Hur ska jag klara mig utan något internet?!?!


MYS!!

Haft en jätte trevlig dag i solen här i göteborg med min alex. Lunchen bestod av härlig saffran pasta med seafood plus vin hilma got, på en av reslurangerna här i stadent. Nu ska jag avsluta kvällen med rikigt mycket mys, passa på när man har chansen.

nu drar jag

Nu åker jag till Vara och imorgon ta jag bilen vidare till Göteborg :) ha en bra helg!


var rädd om det vi har

Jag blir så orolig när man läser att pandor och zebbror blir allt färre och färre. Om man kan så ska man hjälpa till på alla sätt och vis. Som ordspråket, många små bäckar gör en stor å. När jag har skaffat mig en inkomst så ska jag självklart bli medlem i WWF. Än så länge får jag vara tacksam över att pappa är det.

Vi ärver ej jorden av våra förfädrar
Vi lånar den av våran barn.


Låt nästa generation få uppleva naturen som vi gör idag, låt inga fler isbjörnar sjunka ner till havets djup.


FINALLY

Vi har varit utan tvättmaskin sen påsk, och ännu längre(!) Men nu, är elektriken här och fixar tvättmaskinen, torktumlan plus handuktställningen i badrummet. HÖR du Malin, vi har en TVÄTTMASKIN!!!

Dock förstår jag inte rikigt varför elektriken springer ut o in hela tiden för att hämta verktyg, kan man inte bara ta med sig allt in ifrån början? :)


somnade!

Precis nu när jag reste mig så upptäkte jag att min fot har somnat!! Sockerdrickan åkte upp ända till låret!! SÅ obehagligt!

God morgon gott folk

Somnade inte för klockan 02.00, och då var jag såå hungrig. Hatar att somna hungrig, men jag ville inte gå upp o ta något eftersom risken att jag skulle bli pigg vara för stor. Inatt kunde jag inte öppna pyskologi upg av min lärare på mailen, blev jätte oroligt för att jag skulle behöva cykla till skolan för att hämta old fashion way. Men nu på morgon kunde jag öppna dem. TUR. Idag ska jag göra följade saker

  • Religion
  • Pyskologi
  • Packa
  • Städa rummet
  • EV åka till skolan för att hämna böcker, men jag orkar nog inte
  • Åka till Vara

Så här känner jag mig just nu, TRÖTT


vill men kan inte sova

Rubriken säger allt. Gick o la mig kl 22 klockan är nu 00.30 har forfarande inte lyckat :/

ingen reklam!

Såg på familjen bernadotte på tv 4, och jag blev chockad av att de inte var någon reklam på en hel timmen!! förstår inte vad som hände, något fel måste det ju ha varit. Jag blev nästan irriterad över att det inte var någon reklam, för jag ville upp och fixa te.


den fungerar inte!

Tvkanal bytaren grejen (kom inte på namnet) den fungerar inte :/ så nu måste jag gå fram till tv för att byta kanal, det känns väldigt jobbigt.


Min dag

Nu är äntligen Arbetsmiljö och säkerhets provet över, och det gick bra så det kändes riktigt skönt. Tänk om tre veckor, OM tre veckor så gäller det. Det känns som det var nyss jul och höstlov. Tiden går såå fort tycker jag allt.
Iaf efter skolan åkte jag o malin o linnea till kålgårn och satt där och myste, dock tittade inte solen fram. Men det gjorde inget för det var varmt ändå. Och det betyder ju att sommaren är här snart!

Kom nyss hem ifrån träningen, och värmer nu på en matlåda. Jag älskar matlådor!!


Torsdags kväll

Jag har varit ute o sprungit denna kväll, kändes ganska bra.fick ont i ryggen i början, dock blev ryggen bättre efter hand, så dert var ju tur. Kommer inte glömma vad Malin sa i igår när vi var ute o sprang och hon tyckte att det var så jobbigt innan, men helt plötligt hände något..
Malin: ÅÅ det börja känna lättare att springa nu!
Lotta: Det kan ju bero på att vi springer nerför!?!

Har nyss pratat med Alex i en timme, alltid lika kul att prata med honom. Inte långt kvar tills vi får träffa, när jag tänker på det så blir jag såå glad och varm i kroppen. Antar att det är just när man känner dessa symptomer som man kom på ordet Kärlek! Jag tycker om att känna mig kär.





OBS, detta hamnade visst som utkast, det var ju inte meningen. Men nu publicerade det iaf


Sista skrattet

Sista skratten innan jag o Malin kryper till kojs
Bilder föreställer petra (den smala) och pappa (knubbsälen) hahahha



Ursäkta mig!

För sofie att jag glömde att skriva ner ditt namn, du var ju oxå självkart med på förfesten innan countdown i fredags!! SORRY, hur kunde jag glömma en sötnos som dig!!?!?!

skoldagen över

Japp nu är skoldagen äver nu ska jag hem o ta tur med AML för sista gånge, provet är imorgon. Idag har skolan varit bra. Tycker om när skoldagar har varit bra, dock tycker jag nästan alltid att skoldagar har varit bra. Men den här har varit Riktigt bra. Som sagt blev klart med allt på rörligbild, plus fick reda på att jag fick MVG i provet i pyskologi och att jag fick MVG i provet i småföretagandet :)

Rörligbild

Idag har jag gjort väldigt mycket på rörligbild lektionen. Har blivit helt klart med Blockfilmen och tickandebomben. Plus att jag har gjort en podsändning om glow effecter. Känner mig väldigt stolt över dagens lektion :) 

super duktiga!

Idag har jag o malin pluggat arbetsmiljö och säkerhet, jag tycker att det känns ganska bra. Sammanfattningsvis för arbetsmiljölagen är att man ska må bra och förebygga ohälsa och olycksfall och så klart inte hoppa i onödan!

Efter vi varit så duktiga så gick vi ut och joggade, eller jaa jag fick pusha på malin för att springa mer en 500 steg, och hon klarade det, väldigt duktigt tycker jag allt :)

Nu är det tiadags kväll, o då är det tisdagskväll med pappy o malin, mycket trevligt!!


Nedräkning

Jag har börjat att räkna ner dagarna till jag får träffa dig, 4 dagar kvar!


träningsvärk

Igår var jag o tanya ute o små joggade, vågade inte springa för mkt eftersom hon är så pass gammalm som hon är :) Men hon var jätte duktig! å nu sitter jag med träningsvärk i mina ljumskar och med en kopp tee framför tv. Jag o malin har nyss ätit ananas, väldigt gått, kändes sig väldigt nyttig och duktig när man åt den.

Countdown!

Japp i fredag var den stora dagen för oss studenter, dock inte den största men endå stor ;) Vi hade en rolig o tevlig förfest hemma oss mig då linnea, malin, linda, lisa, rickard och fredrik och ida och bella var hos mig. Vi spelade mitt o malins super duper party spel ;) Där man får olika uppgifter som de ska göra. Bland annat att pussa maln, dock får man välja rickard oxå hahah Han skrev dem själv :P Sedan var det dags att åka till Tisken där den bussen skulle gå. Dock visste vi redan vart vi skulle, men inte hur det såg ut. Väl på bussen var det allsång som gällde, och det var jag som skreck. Väl framme så försvann de andra för att lämna in jackorna och väskorna. Dock hade jag inget som behövdes lämna in så jag stod utanför och pratade med folk som alltid. Det jag fick höra var detta:

* Jag känner igen dig, jag har varit hemma oss dig!
* Det var du som skreck på bussen :D
* Dig känner jag igen ifrån PnL coh du hade på dig shorts ifrån Australien o hatt, Jag säger jaa och du är han som det stod Kiss på din mage! Han med en anning förvirrad blick, Nej!
* Hej Lotta, vi gick på samma konfermation
* ÅÅ hej du är tjejen som går på lugnet!

Som sagt många känner apan, apan känner ingen.... hahah












Tanya

Igår var det verkligen jätte fint väder! Solen sken och det var drygt 25 grader i skuggan!! Lisa var här ett tag o vi förskökte verklgien vara i solen för att få en lite "bränna" men ingen av oss är några direkt sol flickor, så det slutade med att vi satte oss i skuggan :P När hon hade gått hem kände jag mig lite ensam, så jag bestämde mig för att hämta Tanya. Min syster lilla kära hund.Dock är hon inte såå jätte social, eftersom hon älskar att sitta ute. Men jag hade tänkt att vi skulle gå runt kålgårn och seda köpa en glass. Men väl nere vid kålgården så träffade jag på Erica och Mini och dem två skulle fika. Så det blev glass på engång ist och ingen promenad runt kålgårnden. Men det var rikigt mysigt.

Nu har jag varit ute o gått med Tanya. Allltid lika roligt att se hur pigg och glad hon är,och är så fort hon får vara lös så lyser hon av glädje. När man ser henne springa o hoppar runt kan man inte tro att hon ska snart bli 12 år gammal :)

Nu är det dags att plugga, söndagar är den bästa dagen att plugga på, skönt att det inte är fint värder för då kan man sattsa helt på att plugga :)




Party party

nu ska vi ute o festa ha det så jävla roligt hahahah fördet ska jag ha det !! plus vi andra studeneteran. Lisa säger nu att vi ska ha det såååå jävla roligt hela helgen!!! VI handra säger självklart det ska vi ha!!! fan vad roligt!!

Borta

Jag har haft prickar över hela min kropp sedan Januari, och efter ha testat hela apotekets utbud när det kommer till slaver och tabletter är prickerna nu borta tog fyra och halv månad innan de försvan helt och hållet! Nu kan jag vara i solen utan att få flera prickar. Nu ser jag verkligen fram emot Tunnisien och sommaren utan några röda prickar på min lilla kropp :)


Så här prickig har jag varit under allt för lång tid!

Så här såg jag ut efter 20 minuter i solen. Tack o lov är dem borta!


Regn regn, åter regn

Nu snart ska jag iväg och träna, dock regnar det, inte så kul att cykla ner. Skulle underlätta om jag hade regnkläder, men jag får se fram emot den roliga träningen ;) Friskis o svettis here i come!!




Sövlarna är bäst att ha på sig :))

torsdag

Idag är det en dag som innebär att plugga arbetsmiljö och säkerhet. Jag tycker att det är roligt att plugga, men detta tycker jag är bara skit!! Nä, det är bara bita ihop och forsätta att jobba. Te är ett måste när man pluggar, och cholkaden är bara ett extra plus ;)


Lotta dagen!

Idag är det den 12 maj, och med det menas det med att det är min Namnsdag :) Och det ska firas med Choklad och Te framför TV



MAT

Skulle bli lax med sallad. salladen var dålig. Blev bara gurka och tomat o lax....


Onsdag, som känns som en Fredag..

Idag har det hänt väldigt mycket tror jag, eller det känns som det iaf :) Började dagen med rörligbild, o min blockfilm har VUNNIT Yääää!! Så både Peter och martin som är mina lärare för studen satt hela tiden hos mej o kollade hela tiden om jag behövde någon hjälp, de båda tyckte att filmen har blrivit jätte bra med alla effecter o saker som har laggt till, har börjat med ljudet dock, men det är inte helt klart än, måste bli klart på Måndag!!
Haft prov oxå i psykologi, gick väldigt bra så det känns välidig bra, det ska jag fira med att äta lite choklad :) Idag har jag även handlat för 600kr!! Ena studen kände jag mig jätte rik, andra blev jag lika fattig som vanligt, dock var inte allt mitt som tack o lov.
Onsdag, jaa denna dag känns väldigt mycket som fredag. Kanske beror på för att vi är lediga imorgon. Känns konsitgt att inte plugga idag, vet inte rikigt vad jag ska göra. Tänkt att träna men fins inga roliga pass idag.

Nä nu ska jag cykla och köpa choklad med malin :) Dock åker malin vidare till sitt tåg, o lämnar mig :(


Tips

Om du nu är som mig, en riktig te tjej så vet du hur det är att få dessa fula bruna ringarna i muggarna. Nu kan jag ge dig ett tips så att dessa fula te ringarna försvinner. Du tar Jim (diskemedel typ) och sen en svamp och så gnuggar du bara lite och VIPS så är dem borta :) Jätta lätt!

Nu är det tisdag, och det är lika med tv-tisdag med pappy! Han har kommit hem extra tidigt för att se på tv med mig :D


fula te ringar


BÄRRY

Det första jag tänker på när jag hör ordet Bärry är en interjuv med någon rallyförare  som jag hörde när jag gick på mellanstadiet. Varje gång han skulle säga verry lät det som han sa bärry. Jag tyckte det var jätte roligt, och blev så klart hungrig.
Nu ska jag äta en bärry med smaken blåbär, mums. Efter det blir det åter plugg, denna gång psykologi. Prov imorgon. Tur att jag tycker om att plugga. Idag när jag gjordet provet i småföretagandet så kände som att det var första provet på typ hela året, att man hade nyss kommit tillbaka efter sommarlovet och det var de första provet. Inser bara att på media har vi inte så mycket prov, och det kan ju vara en anledning varför det kändes som det var så länge sen.
Idag hade jag gjort min blåklänning till en blå kjol :) tyckte det var rikigt smart, jag som villat ha en blå kjol så länge, och så har jag haft en utan att tänka på det! Man blir så lycklig när man kommer på små saker :D
Hoppas att ditt mellanmål smakar lika gott som mitt :)

Hej hej hej, jag är bara 14 år :D hihi


Småföretagande

Nu har jag haft provet i småföretagande, det kändes helt okej. Skönt att det är över nu i vilket fall som helst :) När jag ha pluggat småföretafande så har pappa hjälp mig och man märker hur mycket han gillar sitt jobb, han brinner när han märker att hans jobb leder till att hjälpa mig o mina vänner. Igår satt jag o malin o signe o pluggade o pappa frågade flera ggr om vi förstår och om vi behövde nå hjälp :) 
Idag har jag även spelat in ljud till Alice block flimerna, det gick bra, tanken på att jag var helt själv. Dock är det inte så ovanligt att göra det mesta själv här på mediaprogrammet :P Dem som ska välja blockfimerna till videofestuvalen var här igår o dem tyckte att min var väldigt bra ;) Imorgon måste den bli klar dock, känns lite smått stressat. Men det löser sig, som Peter sa; Detta ska satan bli bra, det ska vi se till. Och ja peter, det ska vi allt se till.
Ha en underbar dag! 

Skolan

Idag händer det så roliga saker, jag kan inte sätta fingret på vad det är som är så roligt, men jag håller bara med Sofie när hon säger, är det bara jag som tycker allt är roligt? Jag vet inte vart det började, allt det här roliga. Det kan ha börjat när Sofie skulle på toa och Sebbe kollade väntade efter henne, han sa, jag vet inte om jag ska hänga på henne. Detta kanske inte låter så roligt, men det var så roligt just för att det var Sebbe och hans blick som gjorde allt. Det var oxå roligt när Anders frågar Sofie vad hon har, hon svarade med det är en tröja och hela hennes ansikte ser ut som ett frågetecken.
Det är så roligt och bra att vissa dagar har verkligen så underbara stunder, som dessa. Det är just dessa stunder som man lever för i slut endan :D

Lördag

Lördagar är en dag som jag verkligen inte tycker så speciellt mycket om. Det är en dag som man ska göra så mkt på men det blir aldrig gjort eftersom kroppen säger bara nej. Jag tycker om att plugga alla dagar förutom lördagar, det är som att min kropp skricker, GÖ INGETING. Så idag har jag bara lyckat med att plugga i drygt tre timmar, bättre än ingetting.

Går dagen bestod av trevlig middag med trevligt sällskap, Linnea olof och malin. Jag och malin bjöd på middag, som du kanske förstår så stod inte jag för matlagningen utan för dukningen. Jag och malin är verkligen ett perfekt time :) Kvällen bestod av tre rätters middag, jag vet inte rikitgt vad det hette det vi bjöd på med det var riktigt gott kan jag berätta. Malin är en rikigt bra kock


De är galna! se upp

matlagning, inget för mig

Jag är verkligen inge bra på att laga mat, jag säger inte det inte bara för att jag ska få slippa laga mat. Jag säger det för ert bästa. Här om dagen skulle jag göra något rikitgt gott med koktägg och kykling med någon sås av något slag. Kvällen slutade med att det luktade hemstk över allt jag var, malin kan intyga det. Dagen efter ville jag göra ett bättre försök, jag skulle göra skinksås, jag har gjort skinksås som har smakat helt okej, men denna var ju hemsk. Det smakade i storsätt bara mjöl och pasta!! Malin berättade att lisa trodde att jag var duktig på att laga mat, att jag verkligen tänker på vad jag häller i för att det ska vara nytt o så vidare. Det gör jag verkligen INTE, jag häller i allt och hoppas på att något mirakel ska uppstå så att det smaka helt okej, iställetför förjävligt... Jag är tacksam över att malin ska göra matinlägg i höst så att jag klara av att laga mat till mig själv. Om någon vill ha tips på vad de kan ge mig i studentpressent så är en kokbok med lätta recept en pressent som passar mig utmärkt.


min äggröra med kykling. Dock inget man ska prova hemma. Det kan leda till farliga dofter utsprider sig i rummet man är i.


<3

Just got married
Jag o malin är inte två personer, utan har blivit en o samma person ;)



Plugg plugg plugg

Jag o malin har tagit en liten paus ifrån pluggandet nu, i stället sitter vi och facebook chattar med varandra. Dock så sitter vi mittemott varandra. Mycket mer sociala kan man ju inte bli.

När vi väl pluggade så pluggade vi arbetsmiljö och säkerhet, men det var så tråkigt så malin bestämde sig för att stoppa sin hand i munnen (hahah) Hon kanske inte är så mycket smartare än den Blonda tjejen i Mean girls iaf, vem vet hon kanske ha ett sjätte sinne (hahah)


Jag kan stoppa hela min hand i min mun, vill du se?!


två två två

I mitt kylskåp har jag just nu:

  • 2 paket skinka
  • 2 paket pickigkorv
  • 2 paket ost (stora!)
  • 2 mjölk
  • 2 halv påtagna smöpaket

Har även två stora paket med hårt bröd.

Pappa kom fram slutsaten att han ska kolla i kylskåpet innan han åker o handlar, det tycker jag låter som en bra idé.

Någon som vill komma frivillgt o hjälpa mig o malin att äta upp allt detta innnan det blir gammal?


Polis i Borlänge?

Idag åka jag till Borlänge o skulle fixa mig ett nytt pass. Det var inte lätt att hitta polishuset i den staden kan jag lova er. Inte så konstigt att det finns så mycket kriminellt i Borlänge, när man inte en kan hitta polishuset!

Hemma ifrån huset

Igår åkte jag till smedjebacken och till pappas nya hus. Dem har kommit långt med deras byggande, för ni som är lite nyfikna på saker o ting så har pappy köpt ett nytt hus som han o hans sambo bygger om. Jag kan lova er att det kommer bli jätte fint! Birgitta tittade in i en liten brunn idag, det visade sig att det inte var en vanlig liten brunn utan innanför denna brunn fanns det ett rum med en stege ner o allt. Pappa kom fram till att i hans nya hus finns det många ställen där man kan gömma en död kropp. Och han sa om nu han skulle försvinna, så vet vi vart vi skulle leta. 

Enligt planerna så ska huset vara klart invändigt till midsommar plus att bryggan kommer vara finnas ute på sjön. Ser verkligen fram emot midsommar som kommer firas i smedjebacken :)
 

 

utsikten från köket, om jag hade en sådan utsikt så skulle jag lätt laga mat!

deras varsagsrum, utsikt är så fin :) trädgården

Hur Kunde Jag?!

vet inte hur detta kunde hända eller ske! Jag insåg imorse vad som hade skett. Och jag blir så arg och besviken på mig själv, jag har verkligen ingen annan att skylla! Jag förstår bara inte hur det kunde ske... Varje onsdag sen i höstas har jag tittat på Drömmen om Italien och jag har verkligen älskat det programmet. Onsdagarna har varit räddade. Men nu har jag glömt bort att det har varit drömmen om italien!! Jag har missat hela slutet, o det komiska är att jag har gått o gnällt på malin för att det finns verkligen ingeting att titta på, på onsdagar. HALLÅ, hur dum får jag vara!!
Jag säger bara vilken tur att Tv 4 play finns!!


Dagen efter

Nu har den stora dagen farit förbi. Dagen som vi svenskar se anledning till att supa. Jag kom ihåg när jag var i australien och det var första maj och jag sa att i sverige är vi alltid ledig på denna dag. Min världfamilj frågade mig varför, o jag svarade att anledningen var att alla svenskar är bakis eftersom alla festar den 30 april. De tyckte att australien skulle införa en dag som denna. Nog om det.

Gårdagens äventyr innehöll de båda alternativerna som jag skrev i det tidigare inlägget: lugn och små galen.
Kvällen började som sagt med heträksallad som var jätte gott, fasten den var stark så tyckte jag o malin faktiskt om den (vi mer "barnmat" älskare) och sedan massa naturgodis och självklart morotskaka. Middagen var jätte mysig med myckte prat om gamla minnen. Men senare på kvällen ville de ner på stan och jag hängde så snäll på. Väl nere på stan var det meningen att vi skulle på någon fest, men som vanligt när det kommer till valborg så var de ingen fest. Kvällen började så vuxet, ändå så slutade det iaf med att vi gick ner på stan. Dock träffade vi några bekanta blandannat Fredrik, åå Fredrik han är ju ssåååå söt. Sen kan jag bara beskirva resten av kvällen som lite små galen: mycket galen dans, bocken som vi skulle flytta, slutade dock att polisen lyste med sina lampor på oss, så vi avslutade den ideen med att flytta bocken väldigt snabbt, Fredrik klättrade hej vilt på allt o alla, och Sofie var väldigt söt när hon cyklade. Och jag kunde verkligen inte sluta skratta när allt detta hände, kan bra meddela er att det kommer finas många fina videoklipp på facebook!

Att ha saknat min säng sen klockan 11 på kvällen så fick jag ett kär återseende klockan 4.45 på morgonen. Och som alltid kan jag nästan aldrig sova längre en 9.10. (Något som alex tycker är ganska jobbigt) så nu sitter jag har själv vaken i detta stora hus medans de andra ligger o sover så sött. Jag får se var dagen har att erbjuda, en sak som jag vet är hemtentan.






RSS 2.0